4 comments on “Брой първи е готов!
 1. Христина Боришева каза:

  Поредната чудесна инициатива на катедра „Публичноправни науки и публичен менинджмънт“ на Правно-историческия факултет! Много успех пожелават студентите от IV курс, специалност „Право“! Благодарим за достъпа до ценните материали, публикувани в списанието. С нетърпение очакваме и следващите броеве!

 2. Ружена Кондева-Елчинова каза:

  С огромно удоволствие прочетох всички публикувани разработки в първия брой на списанието. Като практикуващ юрист в областта на наказателното правосъдие /Административен ръководител на РП Разлог/, намирам за много полезна инициативата и самата аз с удоволствие бих се включила. Препоръчах електронното списание и на колегите.
  Пожелавам успех!

 3. Dobrinka Chankova каза:

  И брой втори е готов и очаква своите читатели!

 4. Inna Ivanova каза:

  Поздравления за електронното списание „Право, Политика, Администрация“! Публикуваните статии, освен че pазглеждат актуални и значими теми,показват високото ниво на творчески умения и познания на авторите. Отправям искрените си пожелания всеки следващ брой на списанието да бъде все по-добър и да даде поле за изява на всички учени, студенти, докторанти и юристи, които има какво да кажат, знаят как да го направят и могат да ни заинтригуват 🙂 Успех! Очаквам следващия брой с нетърпение!

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*